Lloguer de Carpes a Barcelona

A Girofestes, oferim una gamma completa de solucions de lloguer de carpes a Barcelona, dissenyades per cobrir les necessitats de qualsevol tipus d’esdeveniment, des de petites reunions fins a grans festes corporatives.

Explora les Nostres Carpes per a Lloguer a Barcelona

lloguer carpes barcelona

Carpes Plegables i Personalitzades

Les nostres carpes plegables són perfectes per a esdeveniments més íntims o espais reduïts, oferint facilitat i rapidesa en la instal·lació. Per a esdeveniments més grans, personalitzem carpes que s’adapten a les especificacions exactes del client.

lloguer carpes barcelona

Grans Estructures per a Esdeveniments Corporatius

Per a esdeveniments d’empresa i grans celebracions, oferim estructures ampliables i modulables que es poden configurar de múltiples maneres per adaptar-se a l’escala i l’estil de l’esdeveniment.

Serveis Complets de Lloguer a Barcelona

Consulta i Planificació d’Esdeveniments

Ofereixem serveis de consultoria completa, des de la selecció de la carpa fins a la planificació logística del seu esdeveniment, assegurant que cada detall està cobert.

lloguer carpes barcelona
lloguer carpes barcelona

Muntatge Ràpid i Segur

El nostre equip té una amplia experiència en el muntatge de carpes, garantint un servei eficient i segur per a tots els esdeveniments.

Galeria d’Esdeveniments Recents a Barcelona

Exemples visuals de com les nostres carpes han estat utilitzades en diversos esdeveniments a Barcelona, destacant la versatilitat i la qualitat del nostre servei.

Reserva la teva Carpa a Barcelona

Estem aquí per ajudar-te a planificar el teu esdeveniment perfecte. Contacta amb nosaltres per discutir els teus requisits i obtenir un pressupost detallat. Pot trucar-nos, enviar-nos un correu electrònic, o visitar la nostra oficina per a una atenció més personalitzada.

Carrer Ramon Llull número 88 17255 Begur, Girona
Telf. 617 92 46 31